Przystawki
Rewelacyjne przystawki na imprezę lub mały głód.
Rodzaj dania
Trudność przygotowania
Ilosć porcji
-
Sałatka z rukolą, gruszką, orzechami i Gorgonzolą
Rajska sałatka z figami i Gorgonzolą
Karmelizowana rozkosz – sałatka z gruszką, orzechami i Gorgonzolą
SAŁATKA Z GRILLOWANYM SEREM HALLOUMI I ANANASEM
Pierożki z ciasta francuskiego nadziewane szpinakiem i serem Gorgonzola
Sałatka ze szpinakiem, Gorgonzolą i owocami
Carpaccio z buraków z sałatą i serem Roquefort
Gruszki z prosciutto i serem Roquefort
Sałatka z cykorii z orzechami, jabłkami i serem Roquefort
Klasyczna sałatka Cobb z bekonem, kurczakiem i serem Roquefort
Cannelloni ze szpinakiem i Ricottą w sosie beszamelowym
Conchiglie faszerowane ricottą i bazylią
Makaron tortellini z Grana Padano i bazylią
Cukinia nadziewana serem Feta z tymiankiem, cebulą i pieczarkami
Krążki cukinii zapiekane z serem Parmigiano Reggiano
Carpaccio z cukinii z Grana Padano, koperkiem i orzechami
Sałatka owocowa z pomidorów i kiwi podawana z miętą i serem Brie
Przekładaniec z gruszki z serem Camembert, migdałami i miodem
Camembert zapieczony z kiełbasą i prażonymi orzechami
Carpaccio z cukinii z prażonymi orzechami i płatkami sera Parmigiano Reggiano
Klopsiki ziemniaczane z tuńczykiem zapiekane z serem Gouda
Brokuły na parze z serem Cheddar
Francuski tost z szynką zapiekany z serem Gouda
Sałatka śródziemnomorska
Pieczony ser Brie podawany z mango i malinami
Włoskie kanapki z Brie, rukolą i szynką parmeńską
Figi przekładane serem Brie i miodem
Sałatka z serem Brie, truskawkami i liśćmi mniszka
Bruschetta z pomidorkami koktajlowymi i Mozzarellą
Panierowane paluszki Mozzarelli
Mini roladki z bekonu tyrolskiego i Mozzarelli
Grzanki z Mozzarellą, figami oraz szynką parmeńską
Wafle belgijskie z borówkami, miodem i bitą śmietaną
Tarteletki z bitą śmietaną i czereśniami
Sałatka z serem Chevrette, awokado i rzodkiewką
Crostini z pieczonymi winogronami, serem kozim i orzechami z miodem.
Tarta ze szpinakiem i serem Gruyere
Letnia sałatka z truskawkami, liśćmi szpinaku i serem Feta
Sałatka ze szpinaku, jajek i sera Feta
Sałatka z rukoli, sera Feta i ziaren granatu
Szpinak na ciepło z Fetą i oliwkami
Sałatka z rzodkiewki arbuzowej i Mozzarelli podawana z sosem balsamicznym
Sałatka z wędzonego łososia, Mozzarelli i świeżych warzyw
Przekładaniec z Mozzarelli, awokado, pomidorów i sałaty
Sałatka z arbuza, ogórka i Bryndzy
Sałatka z truskawek i Bryndzy
Ogórkowe ruloniki nadziewane Fetą, ziołami, pieprzem tureckim i czarnymi oliwkami
Grillowane ruloniki z bakłażana nadziewane Fetą, pomidorami i bazylią
Papryczki nadziewane Fetą
Tarta ze szpinakiem i serem Feta
Małże zapieczone z serem Dorblu
Bruschetta z Gorgonzolą, wędzoną szynką i świeżymi figami